Try Out FRESNEL 'Cmmn Sns Prjct'

Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 569 van /customers/2/f/6/dencouter.be/httpd.www/includes/menu.inc).
Datum: 
zaterdag, 25 mei, 2013 - 20:00

Op 25 mei kun je helemaal in exclusieve première de eerste try-out van Fresnel's nieuwe show 'Cmmn Sns Prjct' komen bekijken in je geliefde jeugdhuis.

Ontspan heel even een uurtje tijdens de blok (of net voor de examens) en feest nog een laatste keer in je jeugdhuis na de show! Wij zorgen er voor wat dansbare muziek!

We vragen een luttele 3euro entree voor deze voorstelling, maar niet getreurd, want misschien ga je veel rijker naar huis dan gedacht na de voorstelling. Kom het ontdekken in je jeugdhuis op 25 mei!

 

CMMN SNS PRJCT:

Als iemand jou een gratis brood of haardroger zou aanbieden -zomaar, voor niets- zou jij die aannemen? En wat als iemand jouw biljet van 10 euro zomaar wisselt voor een biljet van 20 euro? Sander Tant & Kobe Chielens verwelkomen in 'CMMN SNS PRJCT' het publiek in hun ondergoed terwijl ze allerlei spullen gratis uitdelen. Deze openingsscène is een slim spel met sociale mechanismen die wij al lang niet meer in twijfel trekken. Een knipoog naar het communisme, een messteek naar het kapitalisme. Wat als de conventies ineens doorbroken worden? 

Om 20u gaan de deuren open, Fresnel begint er om 20u30 aan.

RESERVEREN (verplicht) MOET BIJ: merlijn@sparticus.be

Tot dan!