FOOL'S GARDEN

Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 569 van /customers/2/f/6/dencouter.be/httpd.www/includes/menu.inc).
Datum: 
zaterdag, 12 juli, 2014 - 21:00

De officiële Coutercup-afterparty in een nieuw jasje. 

De Summergroove traditie gaat verder, het gezelligste tuinfeest met een opzwepende live band en dj's die je volledig in de groove brengen. Gezelligheid troef. Waan je in de meest kleurrijke tuin van de parochie, 
waar overdaad niet schaadt. Kom gezellig vroeg genieten van een drankje en snelle hap. Kom dansen, shaken, grooven op de dansvloer waar stilstaan geen optie is. 

★★★ LINE -UP ★★★

✖ Dj-bastason Fortunato 
Verborgen talent uit de Westhoek, maar voor de Vlaamse grootsteden is hij al lang geen onbekende meer. Dj-bastason Fortunato heeft Funk, Samba, Latin, Afro-house en reggeaton in z'n koffer zitten. 

✖ Studio Patrice schuimt ook deze zomer de Vlaamse festivals af met hun volledig onverwachte en uiterst dansbare mix van Underground World Beats met het nodige machete-gezwaai. 

✖ Les Busiciens houden met hun busje halte in onze tuin en brengen voor ons wereldmuziek met een vakantiesfeertje mee. Van feestelijke balkan, ska, latin en reggae tot prachtige intieme walsjes. www.lesbusiciens.be

✖ Many More is een dj-duo dat liever anoniem blijft, maar we kennen ze allemaal van hun electroswing met een hoog 'I-just-can't-controll-my-feet'-gehalte. 

GRATIS INKOM