Fifa -Toernooi

Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 569 van /customers/2/f/6/dencouter.be/httpd.www/includes/menu.inc).
Datum: 
zaterdag, 16 maart, 2013 - 18:00

Het allereerste fifatornooi!

“Ej goeste vo één te fifn, et jeugdhus is the place to be.” Ook de discussies rond wie de beste fifaspeler is beu? Krijg je niet genoeg van het spelletje? Denken julie dat je de beste twee fifaspelers van Poperinge en omstreken bent? Wij gaan voor eens en voor altijd uitmaken wie de beste FIFA 13-koppel is.

Als je bewijst dat je de beste bent, mag je samen met je partner naar een Belgische eersteklasser naar keuze op onze kosten! En dat niet alleen, je mag ook de prestigeuze beker mee naar huis nemen en 3 meter bier proberen op te drinken! De tweede en derde krijgen respectievelijk twee en één meter bier. 

De matchen worden twee tegen twee gespeeld. Per helft worden er 6 minuten gespeeld. Je moet vooraf je team kiezen en gedurende het hele tornooi met hetzelfde team blijven spelen. Er mag gekozen worden uit teams op de volgende lijst:

https://docs.google.com/file/d/17E0SWkak_YhLnWbxnJi9ZSz02U21-AecRCBBLeaomFnUFQRLyyH-FJTP_YvZ/edit?usp=sharing

Het tornooi zal gespreid worden over verschillende zaterdagen. De eerste matchen worden gespeeld op zaterdagavond 16 maart rond 18 uur. Je kan jezelf inschrijven tot 9 maart. Om je in te schrijven moet je een mailtje zenden met je naam, de naam van je partner en de ploeg die je kiest uit de lijst naar fifa@dencouter.be . Het kost twee euro per persoon en daarvoor krijg je een consumptie in het jeughuis. Gelieve te betalen aan Jason Decorte of Emiel Vanbesien. Dan is je inschrijving officieel.