Couterkerremesse

Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 569 van /customers/2/f/6/dencouter.be/httpd.www/includes/menu.inc).
Datum: 
zaterdag, 21 april, 2012 - 14:00

De dagen worden steeds langer en de weergoden tonen zich van hun beste kant. Tijd voor een tuinfeest! Jeugdhuis den Couter organiseert op 21 april COUTERKERREMESSE, een vlaamse kermis voor jong en oud!

's Namiddags stellen we de vlaamse kermis vol volksspelen open voor de Poperingse jeugdbewegingen. Deze kunnen met hun leden het parcours komen afleggen en hun skills in het sjoelbakken, kegelen, bollen, ringsteken, ... en vele andere volksspelen tonen! (jeugdbewegingen moeten inschrijven en zullen hiervoor nog gecontacteerd worden)

20.00u "OPGELET, WIJ GAAN STARTEN!"
Terwijl je het buiten nog gezellig tegen elkaar kunt opnemen in een partijtje 'nagelen' of 'viking kubb' of een lekkere braadworst eten .. Wordt binnen een heuse kermisfuif in gang geblazen. Van Nederlandstalige evergreens tot heuse botsautoschijven en alles daar tussenin.

"STUUR DRAAIEN EN DE GASPEDAAL INDRUKKEN"

Niet enkel in het jeugdhuis is er vanalles te doen. Om 20.30u gaat de eerste editie van Den Couter Stroatebolling van start. Je kunt je ter plaatse inschrijven.

Kom je in een leuke kermisoutfit, "ALTIJD PRIJS ALTIJD PRIJS!"

03.00u "EINDE VAN DE RIT, GELIEVE UIT TE STAPPEN"

COUTERKERREMESSE - Vlaamse kermis op z'n best!

(info dj's coming soon)