CLUB 26 invites Pjay (live)

Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 569 van /customers/2/f/6/dencouter.be/httpd.www/includes/menu.inc).
Datum: 
vrijdag, 28 oktober, 2016 - 22:00

Jeugdhuis Den Couter is jarig en dat zal gevierd worden! Om ons 20-jarig bestaan te vieren, organiseren we op 14, 15 en 16 april 2017 een heus feestweekend.

Club 26 is er om je warm te maken voor het feestweekend. Het concept is simpel: iedere laatste vrijdag van een maand nodigen we een lokale band uit. Ben je aanwezig op onze eerste Club 26, dan krijg je een spaarkaart. Kom je luisteren naar iedere band en is je spaarkaart dus vol, dan krijg je gratis toegang tot het feestweekend én inclusief Den Couter Festival!

Samengevat: kom zes keer langs bij een Club 26, zorg dat je spaarkaart volgestempeld is en krijg gratis entree op 14, 15 en 16 april.

P.S. Nieuwe spaarkaarten zijn niet meer te verkrijgen!

Op 28 september gaan we verder met Pjay. Deze rapper van Poperingse bodem is al zeker geen onbekende meer! Reden te meer om af te zakken. Optreden vanaf 22 uur!